Да можеш да си песен,
аз ще те изпея.
Да може да си хладна есен,
аз в дъжд ще се разлея.
Да можеш да си филм любовен,
ще те гледам непрестанно.
Да можеш да си биле отровно,
ще умирам постоянно.
Да си слънце на небето,
аз в луна ще се превърна.
Да те достигна с ръцете,
с любов да те обгърна.
Да може да си сянка,
след тебе ще вървя.
Ще те омая в сладка дрямка
и аз тогава ще заспя.
Да може да си вятър,
в косите да проникнеш.
Да може да си лято,
аз прииждащо от Юга ято...
© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени
Браво!