29.07.2007 г., 15:52 ч.

Да можех 

  Поезия
777 0 6

Да можех

 

В църквата притихнала сама

се молех аз на всичките светии.

И взирайки се в техните лица,

за ден се молех само....

с мен да сторят чудо!

 

Да можех в утрешния ден,

да се събудя аз с усмивка топла.

И ставайки да можех с лекота...

да върша чудеса...

и да помогна

само днес...

на повечето хора.

 

Да можеха да ме дарят с това вълшебство...

да вляза тихомълком аз в човешките души

и да погаля нежно...

меко

леко

и да премахна цялата омраза,

злоба

..............

мърсяща техните сърца.

 

 

Да имах само ден...

Да можех само днес...

Да имах тази чудотворна дарба.

Бих казала на всички с ясен глас:

Добри бъдете!

Усмихвайте се!

Злобата е грях!

 

Пепи

 

 

 

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??