Не знаеш ли какво от живота ти искаш,
Нямаш ли нужда да погледнеш с любов,
Друга душа, с която можеш да тичаш
От реалност към сън, наречен живот?
Не искаш ли като напред ти поглеждаш,
Да виждаш красиви и нежни очи,
Да можеш без страх в тях да се оглеждаш,
Да се харесваш сега и преди?
Нима не усещаш голямата нужда
Редом с теб някой да продължи,
Да усещаш душа, която не е чужда
За твойто сърце и твойте очи?
Няма защо да се чудиш защо е така
Ти знаеш това, което и аз знам –
В този живот имаме цел и тя е една,
Каквото и да се случи да не останеш сам...
19.08.2005
© Александра Всички права запазени