Да обичаш,туй не е задача,
да обичаш това е призвание.
Да обичаш значи да бъдеш водача,
който ще те води въпреки твоето негодувание.
Да обичаш значи да пазиш,
да обичаш не е трудно повярвай.
И въпреки на колене да лазиш,
обичай не си въобразявай.
Да обичаш значи в калта да нагазиш,
само и само за твоя любим.
За да обичаш не трябва да мразиш,
да обичаш това е то да си незаменим.
© Белослава Танчева Всички права запазени