Да обичаш безмерно, безкрайно...
Искам да плувам из твоите безкрайни морета
с вятъра и огъня в ръцете ти върху лицето ми...,
вървейки по брега на нашите тайни и истини...
искам веднъж да не се налага да мисля за нищо,
за това което в миналото е било или в бъдещето ще е...
Открих, че тук и сега в живота ми ти си присъствието,
което ми споделя своя въздух, за да мога да дишам и да
живея в нуждата да предам на някого тялото и душата си...
цялата си интимност, чувствата, мечтите, надеждите си...
Така че, признавам не познавам нещо по - красиво...
от това да плувам в теб и ти в мен, любов моя и без край...
© Ади Николова Всички права запазени