13.03.2011 г., 17:36 ч.

Да обичаш до полуда... 

  Поезия » Любовна
1497 0 10

Как бързо времето отлита,

когато си до мен в нощта.

Престанах вече да се питам

истина ли е или лъжа.

 

Жадувам да докосваш мойто тяло.

И устните ни да изгарят в страст.

Затворили очи в наслада,

отдадени единствено на тази власт.

 

Да можеш да обичаш до полуда...

Да страдаш за любимия човек.

Да знаеш, че и той ще страда

от истинска любов по теб.

 

Това му стига на сърцето.

Не трябват му пари, ни власт.

Истинска потребност за човека...

изгаряща до болка страст!

© Ваня Атанасова - Панова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??