Да обичаш двама -
може би това е грях.
Да обичаш двама -
как се случи, не разбрах.
Единият - изгарящият огън,
който вечер стопля те, когато е студено,
гори в теб необуздано,
разтърсващо, дори понякога несподелено.
Другият - студен и вледеняващ,
вкарващ хлад в живота ми горещ,
но не замръзващ и раняващ,
а приятен и пленяващ.
Да обичаш двама -
колко е нечестно.
Да обичаш двама -
дори е подло.
Но кой отказва се от подарената му обич,
кой отказва се от щастието си.
Нима е честно да си сам,
нима е редно да жадуваш чуждия блян?!
© Гери Всички права запазени
Но е забавно....