Да пазим думите
Написах: "Искам да умра!",
това написах!
А трябваше да си разбрал:
не съм актриса...
Но ето, тръгваш, ей така!
А болката вали.
Бележки - на заключена врата
- писмата ти били.
***
Не ми го казвай - вече никога
това камбанено "Обичам те!!!".
Да пазим думите, че може да потрябват!
На теб, на мен, на някой друг, все някога....
© Цонка Петрова Всички права запазени