5.02.2015 г., 14:34 ч.  

Да подкрепим българите в Украйна! 

  Поезия » Гражданска
289 0 0

За сънародниците ни в Украйна - бедствие.

Туй на войната и безхаберието ни е следствие.

Стига! Родината ни включва и тях.

Зарежем ли ги, туй за нас е грях!

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??