Ще свърши ли политическата зима,
що парите ви взима,
що се подиграва с вас,
ще има ли щастие и за нас?
Дали ще заживеем по-добре,
или българинът в мизерия ще мре?
Вече имаме шанс за просперитет,
вече имаме лидер с авторитет,
що за България милее,
при него и бедният от радост ще пее.
Да си върнем изгубения рай
и на мафията във властта да турим край!
© Георги Всички права запазени