Не посягайте на нещастните животновъди,
не убивайте, господа политици, техните стада,
че народът от "работните" ви места ще ви пропъди,
че който го е тъпкал, сполетявала го е беда!
Не посягайте на хорския поминък,
че не знаете какво е глад или недоимък!
© Георги Всички права запазени