За Коледа, по Коледа, след Коледа...
мечтите са си все едни и същи,
при някои през декември с волята
надеждата завръща се във вкъщи.
И някак си, улисани в мечтание,
очакваме надеждата да звънне,
забравяйки за чуждото страдание,
пропускаме нечия мечта да сбъднем.
А добре ще е да се огледаш,
да потърсиш думи в нечий поглед -
спри безлично главата да навеждаш,
устреми се към душевен полет...
© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени