В тези очи бях влюбена знаеше ти,
но студени останаха,
не позволиха
един път в тях да завали.
Студено остана и твоето сърце
към моите молби
да протегнеш за последно своите ръце
и да се увериш, че да сбъднеш нечия мечта не боли.
Дори за миг не отвори своите очи,
преди завинаги да си отида,
преди да паднат последните сълзи,
преди да нанесеш и последната обида.
© Полина Петкова Всички права запазени