...
Да се разтворя в теб,
да се разлея
като препълнена чаша
със кленов сироп.
Разпилените капки
с език да попия,
да те обвия с нежност,
като с покров.
Често представям си
танц на телата ни,
в който твоята сила
се влива във мен.
А някъде часовник
безмилостно трака.
Всяка секунда без теб
е пропиляна за мен.
© Маргарита Йорданова Всички права запазени