6.08.2007 г., 22:37 ч.

Да се сгуша... 

  Поезия
1165 0 10



Спи ми се...

А как искам

на гърдите ти

да склоня глава,

да ме прегърнеш,

да ми се усмихнеш

и да ме целунеш...

Да се сгуша

тихичко до теб

и вместо "Лека нощ",

заспивайки

"Обичам те"

да промълвя...



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??