Пътят води накъде
Явно другаде
Не където сме
Край пътя
Цъфнали цветя
Връщат времето
В младостта
Усет за чудо
Всичко е лудо
Тежко бреме
Няма време
Липса на присъствие
Живот в отсъствие
Мрежа от проблеми
И дилеми...
Сянка ни следи
Ключа потърси
Животът е сега
Играе си с нас ума
Направете място
За да не е тясно
Да бъдем там
Където сме
Да гледаме
Да не тълкуваме
Да слушаме
И да не умуваме
Звуците зад тишината
Простотата на нещата
Да докоснем
Да усетим
Ритъма сега
Да се събудим от съня
Вижте цъфнали цветя
© Любомир Деничин Всички права запазени