30.01.2010 г., 13:54 ч.

Да се заспива с мисли за честност 

  Поезия
1008 0 1

Да обичаш не означава

да го показваш с действия,

устни и език, запътили се

на пътешествия, за да усещаш

интимността.

Ценността да обичаш

е да подаряваш

доброта, топлина, свобода.

Да ти вярват, спокойствие

с нежност да танцува.

И в непознатите

тежки трудности

да няма мълчание,

думи с обвинения,

заради нечие спасяване

глупаво.

А прегръдка, сам с въздуха никога

или при условие изясняване

и уточняване, показване на незабравимата обич.

За в следващата секунда

да има очакване на човечност,

а не на неразбираща

и плашеща безсърдечност.

Обича се, за да се помага

и да се заспива с мисли

за честност.

 

 

                                                                                                        Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да обичаш значи да си жив!!!
    Доброта, топлина ,свобода разбрал си го Жоркааааа...........
Предложения
: ??:??