25.09.2021 г., 9:08 ч.

Да сме!... 

  Поезия
595 0 0

Бог предначерта

и ние като Него

да громим см...ртта

 

Господ Бог — Любов

е — и Любов да сме и

ние — завеща

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??