31.01.2008 г., 20:21 ч.

Да спра ли времето? 

  Поезия » Любовна
899 0 12
По лицето ми още целувките парят.
И усещам дъха ти от тях.
Ще запомня мига! Ще го помня, повярвай.
По шията си усещам твоята длан -
опита се с пръсти следа да оставиш,
а мястото още гори...
Поисках да го изтрия. Но не успях.
Не мога - нека те усещам така.
Още малко остава... Пак ми е тежко.
Не питай защо.
Поех си въздух, дълбоко.
Исках да спра времето -
гледах часовника с яд,
искаше ми се да го строша -
на парчета, точно сега -
на един без петнайсет.
Де да можех... Бих го направила - да!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??