14.02.2008 г., 9:52 ч.

Да те намеря! 

  Поезия
899 0 16
***
Да те намеря!

Раните по пътя си обиквах.
С кръв сълзите си подслаждах.
С ореол венчах рогата.
В ада бях на пепел.
Плюх в смъртта.
За теб се върнах на земята.

Да те намеря!

Вярвах теб.
Отрекох боговете.
Сривах дните.
Търсех в мрака.
Знаех, че солените следи
не са звездите.
Че болката ти там ме чака.

Да те намеря!

Да я разпъна!
На клада да я изгоря!
Да я прогоня с Любовта си!
И те видях!
Очите ми пробиха тъмнината.
Ръцете, изранени от стените,
те стигнаха,
прегърнаха...
Успяха!

Да те намеря!

Щях ли?!
Ако винаги не съм те имала
във мене!
Ако винаги не си ме пазел
в тебе!

Да те намеря!
Да ти дам крилата!
Да ме понесеш във теб
отвъд земята!

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??