Ти си слънце, незалязващо в очите
и моят плач недоизплакан.
Не мога много. Нямам нищо.
Изтръпнах прекалено рано.
Родих се аз да те обичам.
Да те обичам страстно, усмихнато и нежно.
Да те обичам бясно, намръщено и криво.
Ти - вечната дъга, дори и в мрачни дни.
И зная твоят странен начин
обич да показваш...
и твоят неочакван, кратък бяг защо е...
Ранена птица си и ти - от старите ловджийки.
Отново аз да те обичам - позволи ми!
Пусни емоциите си на воля.
Не си отивай - не сега, а - никога.
Заказана от боговете - Твоя!
Да те обичам - предизвикателство...
И между страст и спор
се крие нашата объркана любов.
Да те обичам - това е моят начин да се чувствам жива!
© Ивана Кондева Всички права запазени