Мечтая си да те обичам лекомислено
или харесвам просто може би...
Да не търся в тебе вярата и смисъла,
да те обичам,както мене са обичали преди.
Не искам в твоите очи да виждам
света,за който винаги копнях.
Изгарям.На влюбена приличам,
а само преди седмица не бях.
Не искам мислите ми към тебе да пътуват,
да съм вълна,а ти да бъдеш моя бряг.
Ти все някога със мен ще се сбогуваш-
не мога да го преживея пак...
Мечтая си да те обичам лекомислено
или харесвам просто може би...
Но ти ми даваш вярата и смисъла,
а миналото..?Да забравим за преди!
© Сияна Георгиева Всички права запазени