Да обичаш от разстояние
е да обичаш с душата си.
Да обичаш от разстояние
е да оставиш жива магията.
Да обичаш от разстояние
е да мислиш надалече,
когато зората ти отвори врата,
и да почувстваш силата и.
Да обичаш от разстояние
е да любиш някого където и да е.
Сърцето ти да тупти в цветове,
когато е близо, когато е далеч.
Да обичаш някого от разстояние
е запаметиш звука на сърцето му.
Да обичаш някого от разстояние
е да чуваш като ехо гласа му в твоя.
Любов, живот мой, слънце и небе,
да те обичам от разстояние
е красиво, истинско и безгранично...
и не може да се сравни с нищо...
© Лили Вълчева Всички права запазени