23.08.2024 г., 17:22 ч.

Да те покажа любов 

  Поезия » Любовна
97 0 0

Как да те напиша любов,

листа изтърка се вече.

За рисунка съм готов,

но няма я дарбата в мене.

 

И ако трябва да те изпея,

дори и фалшиво ще го сторя.

Но любовта се понася нагоре ,

а фалшът някак не и изнася.

 

Рекорд да поставя световен,

да тичам, скачам, за време.

Спортист не съм за да стане,

Боже тя в мен ли само ще остане.

 

Време е да дам свобода,

простор на прекрасното чувство.

Да те покажа любов пред света,

без спорт или велико изкуство.

 

Как да те разкажа на хората,

как с тебе просто да се похваля.

Не мога  говоря, ням съм аз,

без звук устата ми се отваря.

 

Нямам нужда от показност,

нямам нужда от изкуства.

Която обичам, ще я обичам,

цял свят ще види туй чувство.

 

Тъй любовта ще се види направо,

когато обичам и чувствам от ляво.

Когато обичам при тебе аз тичам,

тя любовта ми е видна, тя е наяве.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??