14.06.2014 г., 11:45 ч.

Далечен призив 

  Поезия » Любовна
476 0 0

От ъгъла на твойта тишина
измервам най-далечно разстояние,
без птицата на твоите крила
не се завръщам... даже и в стенания!

 

Във въздуха без твоя дъх
смразяващ студ носа ми реже,
по кожата ми - смъртен мъх
пониква... та какво съм аз без тебе!

 

Едно далечно стръкче от трев а-
потрепващо във всеки порив
на търсещият себе си, на вятъра...
или пък може би от твоя поглед.

 

© Тони Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??