14.08.2012 г., 11:34 ч.

Далечина 

  Поезия
580 0 5

В унеса на далечината

още ли виждаш

любовта ми?

Още ли се надяваш,

още ли предполагаш?

В унеса на далечината,

някъде там,

бледнее и става като сянка,

още ли вярваш,

че можеш да я върнеш...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??