"Още съм недораздадена."
Елена Гоцева
Отдадох се, но още нераздадена,
в две шепи си запазих топлина.
Сърцето ми е клада – недокладена,
без обич аз не мога да горя.
Отдавах се, но пак оставах ничия,
безплътни бяха моите мечти.
Желана бях, но бягах - от приличие,
звезда далечна в чуждите очи.
А днес съм прах на твоята планета.
Дали за нова обич не узрях?
Да дам ли свойта нежност – неотнета,
ще бъда ли простена с този грях?...
© МариЯ Всички права запазени
Чудесна творба!