* * * (дали)
една сълза се стича по прозореца
навън вали
тичам срещу себе си и хората
не викам
но боли
една усмивка е потънала във времето
търси ме ти
обсебването е проклятие и бреме
обичаш ме
дали
© Надежда Маринова Всички права запазени