19.06.2011 г., 22:16 ч.

Дали 

  Поезия
753 0 1

Душата ми плаче.

Гласът ми мълчи.

И мисли тъй тъжни минават.

Кога ще те срещна, дали?

Всичко отмина отдавна,

а нейде се луташ бездомен.

Замислен за мене си ти,

за тази, която те чака

нейде далече в чужди земи.

И някой ден, слънчев, прекрасен,

ще срещна аз твойте очи.

И някой ден, светъл и страстен,

ще викна, ще знам, че си ти.

 

 

                                       юни 2010

© Десислава Балакчийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??