Дали те обичам все още?
Ти пазиш ли нашите нощи?
А пазиш ли в скута си топъл
онзи тих, нежен вопъл
за тебе тъкан върху рози?
Дали те обичам ли питаш?
Очите не виждаш ли, спят.
Душата волна лети.
Сърцето рани няма.
Света днес е за двама.
И спира да се върти.
Дали...
По добре да не знаеш.
Щом дочуеш гласа на сърцето,
сам отговора ще познаеш.
© Радка Иванова Всички права запазени