9.06.2017 г., 12:29 ч.

Дали да се предам 

  Поезия
345 0 2

Животът... най-отчаяно със мен се бори!

Да смачка в мен и малката искра...

Надеждата, искрицата която

останала е след дъжда.

Милувките, те спомен са от времето когато,

съм вярвал силно в любовта...

Но капките дъждовни всъщтност

са сълзите... Който наранили са моята душа.

Умората, намерила е начин!?

Да ме държи, на косъм от смъртта...

Дори когато не заспивам нощем.

Да не чакам с трепет утринта.

Живота най отчаяно, със мен се бори...

Уморен съм... Не знам!?

Дали да се предам?

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сигурно е така Пепи!Радвам се че се отби и сподели стиха ми!Хубава вечер мила!!!
  • В никакъв случай! Някой само това чака!
Предложения
: ??:??