Погълна ме това, че всичко в теб ме дразни.
И всички навици омразни
днес край мене се въртят.
Думи, от теб отсечени
днес наоколо валят...
И сякаш приемам,
без да споделям...
Сякаш усещам,
без да поглеждам...
И свисти едно въпросче:
дали е егоизъм!?!
Теб ли обичам или просто ми се обича?
Към теб ли гледам или просто ми се наднича?
Търсене на пореден шанс...
Струва ли си -
питам се в аванс.
Дали съм влюбена
или просто търся убежище, място да се скрия?...
© Катя Всички права запазени