Обичах Те! И още те обичам...
За Теб са мислите ми - до зори,
дори и да отричам - пред всички и пред себе си дори.
Ти идваш в съня ми неспокоен, тъй ясно виждам ТЕ сега.
Пред мен Си все така - красива, стройна...
и скритата в очите Ти тъга...
Пред света - отричам любовта ни...
но пред себе си повтарям - Обичам Те, Обичам!!!
P.S ... Само Ти ме потърси...!
Времето е спряло - очаквам ТЕ...
© Пламен Тошев Всички права запазени