14.04.2016 г., 18:30 ч.

Дали сме щастливи сега 

  Поезия » Любовна
306 0 1

 

 

От градушката все се боим, 
от дъжда се пазим на сухо,
все не можем да кажем: "любим"
и сърцето ни бие на кухо.

 

А щом почувстваме топлина, 
забиваме нокти и зъби
и чакаме пак светлина -
да пораснат отровните гъби.

 

Тогава удря ни гръм,
забравяме клетвите люти,
вече нямаме капчица срам, 
за да бъдат думите чути.

 

И дали сме щастливи сега?
Всеки крачи сам под дъжда... 

 
26.03.2016

 

 

 

 

© Аластор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дали? ... Това е въпросът.
    Харесах! Поздрави!
Предложения
: ??:??