Дансинг
„Dance Me to the end of love.”
Ленард Коен
Танцувай с мен,
залезът е още миражно далече…
Танцувай с мен,
утрото все още е наше.
Танцувай с мен,
денят е нашата голгота.
Танцувай с мен,
сънят отново ни разделя…
Танцувай с мен,
дори в съня си.
Танцувай с мен,
с изпитата до дъно чаша!
Танцувай с мен…
© Константин Корадов Всички права запазени