1.06.2007 г., 8:25 ч.

Данъците и смъртта. 

  Поезия
610 0 8

Пепел по пръстите.
Кладите свършиха.
Бледите пътища
порти затръшнаха.

Огнени спомени.
Страсти преминали.
Мисли прогонени.
Песни затихнали.

Вятърни мелници.
Залези свършили.
Куп понеделници.
Болки препътили.

Вяра в остатъци.
Миг в любовта.
Плащаме данъци.
Бяг от смъртта.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??