3.07.2007 г., 14:13 ч.

Давам всичко за теб 

  Поезия
1777 0 0

Не исках да ти казвам да си тръгваш,
но моето сърце просто се страхуваше.
Забравих, че не мога да съществувам без теб
и те изпуснах от прегръдките си.

Скъпи, погледни в очите ми,
там има само любов...
... и едно плачещо сърце
в ръцете ми...

Давам всичко за теб, давам душата си.
Давам всичко, вземи го!
Но, моля те, моля те да се завърнеш.
При мен, защото умирам... всеки ден по-малко.

Изплаках сълзите си,
но още болката е заседнала на гърлото ми.
изтръгнах душата, но се уплаших
от черния цвят, който я обгръщаше.
 
И да продължавам ли да плача,
когато ти не виждаш сълзите ми
и си безчувствен за болката ми.

Давам всичко за теб, всяка секунда от живота ми,
давам единственото останало ми - надеждата.
Ти само се завърни, моя любов,
при мен... завинаги!

Предадох сърцето ти и сега си плащам,
но все още имам нужда от вяра...
вяра в теб. Прегърни ме силно ,
за да не умра.

Огънят в сърцето ми изгаря душата ми,
а хладината в очите ти замрази сълзите ми.
Нима те загубих наистина?
Толкова много ли сгреших?

Но чуй ме сега... Давам ти всичко... това съм.
Моля те на колене "Вземи ме!"
Без теб за мене бъдеще не съществува!
Без теб към мене само болката пътува...


© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??