4.09.2012 г., 15:40 ч.

* * * 

  Поезия
326 0 0

Живееш в спомените и се измъчваш,

вземаш малко, чакаш много,

често оставаш без нищо,

докато усетиш пак

прилива, полета, смисъла...

на едно ограбване,

след което искаш да

започнеш отначало.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??