Де го чукаш, де се пука -
в мене изведнъж
ей тъй, пламенно се влюби
млад и хубав мъж.
И се чудя, и се мая,
(може да греша)
явно, иска да познае
моята душа.
Стиховете ми, навярно,
във захлас чете...
Не излязох права.
Четох в интернет -
мода имало такава
(Боже, опази!)
младите мъже да свалят
възрастни жени.
© Вилдан Сефер Всички права запазени