14.10.2012 г., 14:15 ч.

* * * 

  Поезия
328 0 0

И няма вече огън,

дори искрица,

която да ни стопли,

и няма вече огън,

дори колкото

да не умре от студ

любовта ни...

навярно трябва

от нищото

да създадем искрата,

която да сътвори

и новия огън,

и нова любов...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??