ДЕЦА
Господ Бог дечицата обича,
милва нежно детските души
и в преклон пред Бога коленичат,
за да пеят славей добри.
Как ще просим ний от Бога
в лъчезарна светлина
и до Господа в тревога
плачат детски сърчица.
Молим, Боже, Боже мили,
слънчице да грее във дъга
и да плачем вечно живи
в Божия ръка, тъй отрекла
грозната подтискаща тъма.
© Елеонора Миладинова Всички права запазени
Много ме зарадва , мила Елеонора.
с много обич за теб.