В полунощ - с кожата си усещам дъха ти...
В един - вълшебните длани ме омагьосват...
В два - устните рисуват страстни желания...
В три - лунен лъч поляга върху телата ни...
В четири - усмихнати слушаме сърцата си...
В пет - чувстваме приближаващото утро...
В шест - закуската за двама: "ол инклузив"...
Днес - "Ден първи от оставащия ни живот" -
няма да броим часовете - те са нашите обети!
© Георги Всички права запазени