Всичко справедливо разделихме,
няма грам съмнение дори,
хармония в душите възцарихме,
с половин корона всеки се краси.
Даже и Темида заблудихме,
всеки мереше със своята везна,
снимките със радост изгорихме -
чудеса възкръсвали от пепелта.
Всичко е перфектно разделено,
слънцето от мъка се стопи,
Любовта побягна ужасена -
бежанкà в сърцето ми се скри.
© Ивон Всички права запазени