Делят ни дни, а може би години,
делят ни време и тъга,
делят ни вече няколко години,
а само спомена остана ни сега!
Дели ни и времето сушево,
и зимата - студената ни дели,
и спомена от лятото минало,
и пролетта, която не дойде дори!
Делят ни грешки и тревоги,
дели ни обичта изстинала,
делят ни и чувствата отронени,
дели ни цяло минало...
© Пламена Христова Всички права запазени