Очите му светеха - тъмен оникс,
и знаех, че всяка негова дума е лъжа.
Усмивката му те разтапя.
Лицето му беше копнеж,
а устните му порок.
Всяка целувка беше по-сладка от предната,
а всяко докосване оствяше огнена следа по кожата.
Това не беше човек, а демон.
Страст облечена в плът и кръв.
Изтръгваше въздишки с лекота.
Гледа те и те лъже, толкова сладко,
че чак с удоволствие се правиш,
че му вярваш.
Най-лошото беше, че знаеше как влияе на същества като мен.
Знаеше, че чарът е скритото му оръжие, и го използваше така, че да убива.
"Съвземи се!" си повтаряш,
но колкото повече се дърпаш,
толкова повече пропадаш...
© Lara Queen Всички права запазени