Демони
Душата ми се разплака, обградих се с толкова много демони,
тя пищи и моли се да спра, не бих могла, напомнят ми за любовта
и как сили съм намирала да стъпвам по огнени езици, облизващи ме!
Тя стене и умолява ме, а те разкъсват ме и учат ме да бъда зла!
Не вярвам в нежните докосвания и в добри дела.
Животът ми е история, която пиша си сама, не доверчива, не,
доверявах се и пак упрекваха ме за това!
Обграждам се със Демони и вече мога да летя!
© Илияна Илиева Всички права запазени
Поздрав! 6