На луната бледа
лъчите едва огряват мен.
И душа към бъдещето гледа -
към утрото на следващия ден.
Ти - слънце, стопли ме със лъчи,
че в студ ще бъда тогаз -
нека те сияят от твоите очи,
та в съня да се усмихна аз.
© Георги Всички права запазени