Ден мечтан
Дали ще дойде този ден мечтан?
Когато ти ще се завърнеш
и нежничко ще ме прегърнеш,
ще кажеш нежни думи и
ще усетя, че са искрени слова
и отново в живота Ти
съм единствена жена -
обичана, желана, бленувана, метана
На този ден ще обещая пред света,
че ще пазя любовта и обичта Ти,
тъй както орлица пази своите деца.
© Анна Петрова Всички права запазени
С много обич.