Твоя чист и ясен поглед
е беседката, в която растат
спомените и мечтите ми.
Там където, със добрината
и смеха си, живота ми осмисляш,
и със смелост го осветяваш...
Там, където любовта блести,
моето красиво цвете си ти,
там, кедето принц си на нощта...
© Дани Всички права запазени