Най-обичам дни такива..
още Чехов го е казал,
да се чудя чай ли да налея
или да се беся на сезала.
Уж се имам за търпелива,
по нервите ми - с токчета да ходиш..
Но в моменти като тоя,
безмислено е с мен да спориш!
По законите на Мърфи -
той, отлично го е казал:
"Ако нещо трябва да се обърка,
то ще се обърка" - Отрязъл!
И тъкмо да си помисля,
че в този ден каръшки,
нещо все пак ще тръгне...
Да, ама - Дръжки!
Всичко тръгва ми веднага,
нагоре с краката.
Аз ли пак с гъза нагоре,
станала съм от кревата?!
Нищо! Днес ще мине,
ще дойде утре и отново
всичко се нареди.
Само да не се обърка пак,
че сезала ми седи!
© princess of the darkness Всички права запазени